Μαιζονέτες στο Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο Χέλι είναι ένα από τα κοσμικότερα παραθεριστικά κέντρα του νομού Αργολίδας κι ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα της Πελοποννήσου. Βρίσκεται σε απόσταση 84 χλμ. νοτιοανατολικά του Ναυπλίου, ενώ από την Αθήνα απέχει περίπου 175χλμ. ή δυόμιση ώρες με το αυτοκίνητο.


Ο οικισμός είναι κτισμένος γύρω από ένα κλειστό φυσικό λιμάνι. Η εικόνα που παρουσιάζει παραπέμπει σε νησί. Ψαρόβαρκες αραγμένες γύρω από το απάνεμο λιμανάκι, η καταπράσινη φύση και ο όμορφος οικισμός συνθέτουν το μεγαλείο της περιοχής.


Το Πόρτο Χέλι έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη, λόγω των πευκόφυτων εκτάσεων που το περιβάλλουν και των καθαρών ακτών του, που δημιουργούν μια εξωτική εικόνα.

 

Σε απόσταση 5χλμ από τον Πόρτο Χέλι βρίσκεται η Κόστα, απέναντι από τα νησιά του Σαρωνικού, Σπέτσες και Ύδρα, με τα οποία έχει τακτική σύνδεση. Οι πανέμορφες παραλίες της αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις της κολύμβησης και ο γραφικός οικισμός προσελκύει τους νοσταλγούς του παραδοσιακού τρόπου ζωής. Σε απόσταση μισής ώρας βρίσκεται το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Στην περιοχή «Κοστούλα» βρίσκεται ο συνεταιρισμός υπαλλήλων ΔΕΗ. Πρόκειται για μια πευκόφυτη περιοχή με πολλούς μικρούς κόλπους που δημιουργούν μικρές παραλίες μόλις με απεριόριστη θέα στο νησί των Σπετσών το οποίο απέχει μόλις 3χλμ. Εκεί σε ένα επικλινές οικόπεδο 1114,85 μ2, κατασκευάζονται δύο μαιζονέτες, όπου η κάθε μία εκτείνεται σε τρεις στάθμες, υπόγειο-ισόγειο-όροφος, με επιφάνεια 65,28μ2 ανά στάθμη πλέον 22,10μ2 υπόγειου garage.

 

Το επικλινές οικόπεδο με την απεριόριστη θέα στις Σπέτσες διαμορφώνεται σε στάθμες για την καλύτερη εκμετάλλευσή του δημιουργώντας έναν άνετο και φιλικό σε παιδιά περιβάλλοντα χώρο. Σε αυτόν υπάρχει για κάθε κατοικία, μία θέση στάθμευσης στο προκήπιο του οικοπέδου στεγασμένη με πέργκολα και πόρτα εισόδου, από μία μεγάλη πισίνα και από μία μεγάλη δεξαμενή νερού που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για την κάθε κατοικία.

 

Το neteng.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Εφόσον συνεχίσετε, συμφωνείτε με την χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερα