Ευάγγελος Ματράγκος

 

Ο Ευάγγελος Ματράγκος αποφοίτησε από την σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το 2002 με κατεύθυνση Δομοστατικού μηχανικού. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης (M.Sc) στον τομέα Management of Projects από το UMIST με εξειδίκευση στα αυτοχρηματοδοτούμενα και συγχρηματοδοτούμενα έργα-ΣΔΙΤ (PPP-PFI).

Έχει δημοσιεύσει εργασία στο διεθνές συνέδριο AATT 2008 με τίτλο "PPPs  in  Transportation Projects in Greece Through a Comparison Between the Rion-Antirion Bridge and the Second Severn Crossing”.

Έχει 16 χρόνια εμπειρίας και έχει εργασθεί σε διάφορες εταιρείες ως Project Manager σε βιομηχανικά-βιοτεχνικά έργα ανά την Ελλάδα, ως δομοστατικός μηχανικός εκπονώντας μελέτες για διυλιστήρια στο Κουβέϊτ,την Λιθουανία και για την Motor Oil Hellas και ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον τομέα του logistics. Επίσης έχει συνεργασθεί ως εξωτερικός σύμβουλος στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής του Ε.Μ.Π. σε 8 συγχρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα και ως σύμβουλος στο Οικονομικό γραφείο του Πρωθυπουργού.

Έχει γνώσεις προγραμματισμού στη γλώσσα Python.

Είναι εγγεγραμμένος στο ΜΕΚ με πτυχία Β' τάξης σε έργα Οικοδομικών και Γ' Οδοποιϊας.

Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής.

Υπήρξε μέλος του Δοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ ΑΕ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) από το 2016 έως και το 2019

Υπηρεσίες

Τα έργα μας

Διαχείριση Ακινήτων

Αυθαίρετα

Το neteng.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Εφόσον συνεχίσετε, συμφωνείτε με την χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερα