Σύμφωνα με το νόμο 4041/2011 και πλέον με το νέο νόμο 4178/13 για οποιαδήποτε δικαιοπραξία (πλην της αποδοχής κληρονομιάς) ακινήτου, απαιτείται βεβαίωση περί μη αυθαιρέτου η οποία εκδίδεται μετά από αυτοψία μηχανικού. Ο μηχανικός ελέγχει το ακίνητο σε σχέση με τα σχέδια της Οικοδομικής Άδειας, αν πρόκειται για κτίριο, ή αν υπάρχει κατασκευή σε οικόπεδο, αγροτεμάχιο και αν πληρούνται οι προϋποθέσεις του Νόμου τότε και μόνο εκδίδει την βεβαίωση περί μη αυθαιρέτου.

Παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε ό,τι αφορά μελέτες και έκδοση αδειών καθώς και στη διαχείριση και κατασκευή, όπως:

Στο στάδιο της Μελέτης:

Έκδοση οικοδομικών αδειών και αδειών ίδρυσης-λειτουργίας καταστημάτων-αποθηκών-βιομηχανιών

Συγκεκριμένα εκπονούμε:

·Αρχιτεκτονικές μελέτες.

·Στατικές μελέτες, καθώς και ειδικές μελέτες όπως αποτίμηση φέρουσας ικανότητας κατασκευών, ενίσχυσης υφιστάμενης κατασκευής και στατικές μελέτες βιομηχανιών-ειδικών θεμελιώσεων μηχανών κλπ.

·Τοπογραφικά διαγράμματα.

·Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες.

·Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α)

·Βεβαιώσεις για μεταβιβάσεις ακινήτων σύμφωνα με τον Ν4178/2013 και υπαγωγή του ακινήτου σας σε περίπτωση που έχει αυθαίρετες κατασκευές-χρήσεις προς τακτοποίηση.

Υπηρεσίες προς υποψήφιους επενδυτές:

·Tεχνοοικονομικές μελέτες (business plan)

·Μελέτες logistics, σε ότι αφορά εκτίμηση αποθηκευτικών αναγκών για νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις και εκπόνηση χωροταξικής μελέτης (master layout) για νέες ή υφιστάμενες κατασκευές

              · Έρευνα αγοράς για ανεύρεση χώρων για την εγκατάσταση της επιχείρησης.

              · Υποστήριξη στην αίτηση για υπαγωγή στην Ενίσχυση ΜΜΕ στο ΕΣΠΑ (2007-2013) , σύνταξη φακέλου, παρακολούθηση έργου, διεκπεραίωση αίτησης

            ·Αναλαμβάνουμε την μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας για τον υποψήφιο επενδυτή που θα θελήσει να ενταθεί στο Νέο Αναπτυξιακό νόμο 2013, με επιλέξιμη τη δαπάνη της μελέτης 

            ·Παροχή υποστήριξης σε αυτοχρηματοδοτούμενα και συγχρηματοδοτούμενα έργα (PPP,PFI)

Στο στάδιο της κατασκευής:

Επίβλεψη-παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην κατασκευή (project management):

·Εκπόνηση προϋπολογισμού έργου.

·Κατάστρωση χρονοδιαγράμματος.

·Οργάνωση συνεργείων.

·Ολοκλήρωση κατασκευής έργου από τα θεμέλια μέχρι την παράδοση.

·Ανακαινίσεις κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων και εκσυχρονισμοί βιομηχανιών.

·Υπηρεσίες συμβούλων πολυκατοικιών, πραγματογνωμοσύνες.

Το Δίκτυο Συμβούλων Μηχανικών έχει την δυνατότητα να παραδώσει έργα με το "κλειδί στο χέρι".

Εκπονούμε την μελέτη εκτίμησης των αναγκών της επιχείρησης ή του ιδιώτη και κατόπιν όλες τις απαραίτητες μελέτες και εκδίδονται οι απαιτούμενες από τον νόμο άδειες. Κατόπιν αναλαμβάνουμε την κατασκευή με την μέθοδο turn-key project.

Ειδικές Εργασίες:

Αναλαμβάνουμε ειδικές εργασίες σε ύψος όπου οι συμβατικές τεχνικές είναι ανεπαρκείς ή αντιοικονομικές, με τη μέθοδο Rope Access.

Διεύθυνση: Υμηττού 99 & Άκρωνος 1  Τ.Κ.116 33  Αθήνα

Τηλ.  211 215 2020  κιν. 6978120134

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Rope Access είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη μέθοδος εργασίας σε ύψη και όπου υπάρχει έκθεση σε κενό (στο εξωτερικό αλλά πλέον και στην Ελλάδα), δια προσβάσεως με σχοινιά.

Δανειζόμενη τεχνικές από τη σπηλαιολογία και την αναρρίχηση, αλλά με επαγγελματικό εξοπλισμό και μεθόδους, δίνει, εκεί που τα άλλα τεχνικά μέσα αδυνατούν, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ψηλά και δυσπρόσιτα σημεία, με απόλυτη ασφάλεια και ασυναγώνιστο κόστος!

Δουλεύοντας με ασφάλεια και αποδοτικά σε ύψη.

Πού χρησιμοποιούνται οι τεχνικές μας;

Εργασίες με απαγορευμένη από το έδαφος πρόσβαση όπως: ιστορικά κτίρια, βιομηχανικοί και αρχαιολογικοί χώροι, βράχοι και πρανή , πυλώνες, κεραίες και ιστοί, κτλ.

Σημεία που σκαλωσιές και γερανοί δε μπορούν να φτάσουν ή το κόστος είναι απαγορευτικό όπως: Ψηλά κτίρια και κατασκευές, καμινάδες, γέφυρες, σιλό, φράγματα, πύργοι ελέγχου, ψύξης και νερού κλπ.

Περιπτώσεις με αυξημένη έκθεση σε κενό όπως: βιομηχανικές και οικιακές στέγες, οροφές δεξαμενών, στέγαστρα κερκίδων κτλ.   

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τεχνικές πρόσβασης με σχοινιά;

Η ασφάλεια δεν πρέπει να συμβιβάζεται. Με τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό.

Μέχρι σήμερα στις εργασίες μας έχουμε απόλυτο ρεκόρ ασφάλειας, ενώ οι τεχνικοί μας μπορούν να φτάσουν πραγματικά στα πιο απίθανα σημεία!

Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε είναι ευέλικτα, διακριτικά και εγκαθίστανται άμεσα, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους.

 

Οι παραπάνω εργασίες γίνονται σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο εναερίτη Αποστόλη Σιμάτη.

Το Δίκτυο Συμβούλων Μηχανικών αποτελείται από μια ομάδα Διπλωματούχων μηχανικών με ειδικότητες Πολιτικού Μηχανικού, Τοπογράφου Μηχανικού, Χημικού Μηχανικού και Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Οι σύμβουλοι μηχανικοί του δικτύου κατέχουν μεγάλη εμπειρία στους τομείς της ειδικότητάς τους, στη μελέτη, κατασκευή και διαχείριση εξειδικευμένων-ειδικών κτιρίων όπως βιομηχανιών τροφίμων, διαμετακομιστικών κέντρων, επαγγελματικών αποθηκών διυλιστηρίων, αναστηλώσεων μνημείων καθώς και στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών. Το δίκτυο εξαπλώνεται σε μεγάλο μέρος της επικράτειας. Βασικό πυρήνα του αποτελεί η ΜΑΤΡΑΓΚΟΣ-ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ Ο.Ε..

Η ομάδα διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε οικονομοτεχνικές μελέτες και μελέτες κόστους ωφελειών επενδύσεων. Προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης ακινήτων σε επενδυτές και σε ιδιώτες με μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων.

Υπηρεσίες

Τα έργα μας

Διαχείριση Ακινήτων

Αυθαίρετα

Το neteng.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Εφόσον συνεχίσετε, συμφωνείτε με την χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερα