Ο Ευάγγελος Ματράγκος αποφοίτησε από την σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το 2002 με κατεύθυνση Δομοστατικού μηχανικού. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης (M.Sc) στον τομέα Management of Projects από το UMIST με εξειδίκευση στα αυτοχρηματοδοτούμενα και συγχρηματοδοτούμενα έργα-ΣΔΙΤ (PPP-PFI).

Έχει δημοσιεύσει εργασία στο διεθνές συνέδριο AATT 2008 με τίτλο "PPPs  in  Transportation Projects in Greece Through a Comparison Between the Rion-Antirion Bridge and the Second Severn Crossing”.

Έχει 16 χρόνια εμπειρίας και έχει εργασθεί σε διάφορες εταιρείες ως Project Manager σε βιομηχανικά-βιοτεχνικά έργα ανά την Ελλάδα, ως δομοστατικός μηχανικός εκπονώντας μελέτες για διυλιστήρια στο Κουβέϊτ,την Λιθουανία και για την Motor Oil Hellas και ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον τομέα του logistics. Επίσης έχει συνεργασθεί ως εξωτερικός σύμβουλος στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής του Ε.Μ.Π. σε 8 συγχρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα και ως σύμβουλος στο Οικονομικό γραφείο του Πρωθυπουργού.

Έχει γνώσεις προγραμματισμού στη γλώσσα Python και έχει αναλάβει έργα ανάλυση μεγάλων δεδομένων (big data analysis).

Είναι εγγεγραμμένος στο ΜΕΚ με πτυχία Β' τάξης σε έργα Οικοδομικών και Γ' Οδοποιϊας.

Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής.

Υπήρξε μέλος του Δοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ ΑΕ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) από το 2016 έως και το 2019

Η Ναταλία Τσελέντη είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με κατεύθυνση Συγκοινωνιολόγου μηχανικού. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης (M.Sc.) στον τομέα Finance and Logistics από το Cass Business School του Λονδίνου.

Έχει 13 χρόνια εμπειρίας και έχει εργασθεί ως συγκοινωνιολόγος μηχανικός, με εμπειρία σε μελέτες κόστους-ωφέλους και μηχανικός logistics σε διάφορες εταιρίες.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως Project Manager για την Παγκόσμια Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων σε διάφορα έργα συκοινωνιακών υποδομών των Δυτικών Βαλκανίων.

Ο Δημήτριος Κοντός  αποφοίτησε το 1995 από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Πατρών.
Το 2010 παρακολούθησε σεμινάρια του ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ που αφορούσαν τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ). 
Από τις αρχές του 2011 απέκτησε την άδεια του Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτιρίων.
Από το 1997 ασχολείται με την εκπόνηση μελετών και την επίβλεψη Η/Μ εγκαταστάσεων σε κτίρια κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων και από το 2011 και με τη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων κτιρίων.

Ο Θοδωρής Μαρίνης αποφοίτησε από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το 2003 με κατεύθυνση Δομοστατικής. Το 2006 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης MSc στην Προστασία Μνημείων  (Conservation of Monuments and Sites) του Καθολικού Πανεπιστημίου KULeuven στο Βέλγιο.

Έχει εργαστεί σε εργοληπτικές εταιρίες δημόσιων αναστηλωτικών έργων και ως επιβλέπων μηχανικός και τεχνικός ασφαλείας σε έργα αυτεπιστασίας του υπουργείου πολιτισμού για την αναστήλωση βυζαντινών και κλασσικών μνημείων. 

Ως Δομοστατικός Μηχανικός έχει εκπονήσει μελέτες αποκατάστασης και διαστασιολόγησης επεμβάσεων εργαζόμενος στο τμήμα μελετών της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων το 2009 και στη συνέχεια ως ιδιώτης για νεώτερα μνημεία και κτίρια από λιθοδομή.

Ο Νίκος Στάρρας είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. (αρ. ΤΕΕ 95837)  με 14 χρόνια εμπειρίας σε σύνταξη τοπογραφικών εργασιών τόσο σε μεγάλα οδικά και σιδηροδρομικά έργα ( Κόρινθος Τρίπολη, Σκάρφεια Θερμοπύλες, Ιωάννινα Κακαβιά, Σιάτιστα Καστοριά) όσο και σε αποτυπώσεις και χαράξεις οικοπέδων.

Έιναι μέλος ομάδας εργασίας σε έργα G.I.S. (προϋπολογισμού 5.000.000,00 Ευρώ) με σκοπό την κατηγοριοποίηση χρήσεων γης στο σύνολο της επικράτειας με φωτοερμηνεία σχετικά με τις αγροτικές επιδοτήσεις.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και πιστοποιημένος Project Manager από το Project Management Institute (PMI).

Το neteng.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Εφόσον συνεχίσετε, συμφωνείτε με την χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερα